Saturday, February 7, 2009

Apa Dah Jadi??

Dah lama rasanya tak update blog nie..mysacred bukannya menghilang Jomosama, tapi pegi bercuti tenangkan fikiran...sejak mysacred takda macam2 dah berlaku sekarang ni ek...BN dah dapat merampas semula takhta kerajaan negeri Perak berikutan ranapnya 'Pakatan Rapuh' di sana. Masing2 berebut jawatan dan insentif sampaikan terpaksa bercakaran dan akhirnya pecah berderai...yang untung BN la kan..ndak apalah kalo itu yang dapat memberi kebaikan kepada rakyat Perak. Tapi apa kejadahnya Pembangkang ingin mengheret Sultan Perak ke mahkamah???? sungguh memalukan tindakan mereka ditambah lagi dengan rusuhan yang berlaku depan istana tadi...tak sangka begitu taksubnya penyokong2 pembangkang ni kan..di kedai2 makan org duk bercerita pasai isu ini, ada jugak mysacred dengar org mnyalahkan Sultan dalam hal ini, sultan tak adil lah, tak patutla, masing2 semuanya memberikan pendapat (panjang telinga jugak)...

1 comment:

JomoSamaTuaran said...

Salam mysweatheart..hehe..silap pula..mysacredheart!!

Amboiii...cuti memanjang dia..hingga lenyap bagai ditelan bumi...!! Bulan madu kat mana?? sama juga macam senjaliza... SEKEJAP ADA,SEKEJAP TIADA....

Anyway....welcome back to you and keep on writing....!! Kalu boleh, tukar warna font color tu ke warna yang sesuai sikit...besarkan sikit...dan jangan guna warna kuning tu...itu warna keramat dik ooiii...murka pula sultan nanti!!