Friday, December 26, 2008

Pompuan Melayu Hina Islam



Penulis ini sudah beberapa kali di ban. sebelum ni dlm frenster dah kene ban... sekarang dia brani plak muncul dlm blogspot plak...aper la nak jadik pompuan ni......."Saya open minded, modern thinking, fun loving and easy going" free thinker konon, siap posted kan karikatur Nabi Muhamad SAW lagi...tapi mungkin jugak ader orang yang cuba sabotaj menggunakan nama minah nie...almaklumlah zaman sekarang ni macam2 org bleh buat....tapi mysacred betul2 geram dengan orang yang buat blog nie......sanggup dia hina islam..Astagfirullahalazim.. elak-elakan la daripada di baca oleh bebudak takut terpengaruh minda mereka...






2 comments:

JomoSama Tuaran said...

Semekom....
SELAMAT TAHUN BARU..DAN MURAH REZEKI.

Dalam soal agama ni, JomoSama memang cukup2 sensitif...kalau jomosama bedepan dengan budak pompuan ni,dan dia mengaku dia yang buat...jomosama gerenti dia masuk kubur,dan jomosama masuk penjara...tatap punya!!

mySacRedHeaRt said...

wlam jomosama..
alahai jgnla sampai jadi pembunuh..nanti kurang satu orang jomosama di sabah tu.. mysacred ni dh lama x update blog nih hah, demam panas la nasib baik bukan chikugunya (betul ke ejaan nie?)